Klacht: Mobiel nog niet opgehaald

op 17 augustus 2016 over Dynalogic in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De benodigde flightcase was blijkbaar niet afgeleverd. Er zou contact met mij worden opgenomen voor een volgende ophaalmoment. Dit is niet gebeurt. Graag wil ik mijn mobiel nog deze week inleveren gezien ik komende tijd weg ben.

Gr Olivier

Gewenste Oplossing:

Indien deze week mijn mobiel nog wordt opgehaald in Utrecht

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dynalogic

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Dynalogic over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Dynalogic in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Dynalogic een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Dynalogic

Heeft op 18 augustus 2016 om 15:32 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer Groot,

Allereerst onze welgemeende excuses voor de mislukte transportafspraak. Het is geen enkel probleem om een nieuwe afspraak in te plannen. Ik ga u zo een e-mail sturen met daarin de link en de Track&Trace code zodat u zelf de afspraak kunt inplannen. De eerstvolgende mogelijkheid is morgen.

Verder nog een fijne dag gewenst!

Met vriendelijke groet,
Sharon
Dynalogic WeCare

Alle klachten die gemeld zijn door Olivier Groot