Klacht: mobiel geeft aan ik heb een site

op 19 mei 2017 over twoo.com in de categorie Websites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over twoo.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over twoo.com nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door twoo.com in behandeling genomen

Bericht van twoo.com

7 maanden geleden - Goedemorgen, Bedankt voor je bericht. Met ceesgoedegebuur@outlook.com of ceesgoedegebuur@gmail.com heb je geen account geregistreerd op Twoo. Om technische redenen kan ik de bijlage die je uploadde helaas niet bekijken. Laat je me even weten welke profielnaam, leeftijd en locatie op het profiel vermeld staan alsjeblieft? Dan zoek ik het daarmee even op. Alvast dank voor je medewerking!

Alle klachten die gemeld zijn door vriendenkring