Klacht: Misleidende veilingen

op 13 mei 2020 over Hotelkamerveiling.nl in de categorie Vakantie Veilingen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ze adverteren met o.a. hotel Zeeduin. Ik heb deze veiling gewonnen. Echter is de beschikbaarheid pas te zien als je hebt betaald. Ik heb de veiling betaald. Dan blijkt dat alles vol is de komende perioden die je kan inzien. Andere hotels zijn ook niet beschikbaar. Ik heb gelijk een bericht gestuurd dat ik gebruik wil maken van mijn herroeprecht. Maar dit is niet mogelijk als je hebt betaald. Nee maar anders kon ik dit probleem toch ook niet zien. Dit verwacht je niet als het hotel voldoende plek heeft.

Gewenste Oplossing:

Wanneer mijn geld wordt teruggestort ik heb niets aan de coupon die ik nu heb gekregen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Hotelkamerveiling.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Hotelkamerveiling.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jessicavdm