Klacht: Misleidende aanbieding weekfolder w39

op 26 september 2016 over EmTe in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op de achterzijde van weekfolder 39 staat een aanbieding van Robijn. Hierin staat omschreven dat de aanbieding geldt voor alle soorten Robijn wasmiddel. Aangezien er ook een foto van Robijn wasverzachter prominent staat afgebeeld, is het waarschijnlijk dat betreffende aanbieding ook geldt voor Robijn wasverzachter.
In de disclaimer staat o.a. dat alle combinaties mogelijk zijn.

Ik ben zondag 25 september speciaal voor deze aanbieding (wasverzachter) met de auto naar Oss gereden, een afstand van 15 kilometer met 2 overtochten (heen- en terugreis) voor een pont à €1,95 per overtocht. Kortom, ik heb aanzienlijke kosten moeten maken en ben met een kat in de zak weer huiswaarts gekeerd.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik alsnog gebruik kan maken van de misleidende Robijn wasverzachteraanbieding en daarnaast mijn reiskosten vergoed krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EmTe

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EmTe nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Paula Derks