Klacht: Mini instax 8

op 13 juli 2018 over Fujifilm in de categorie Fotoservice

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste
Mijn polaroid mini instax 8 start nog wel op ( het lichtje Brandt) maar de lichtje aan de lens branden opeens niet meer. Ook wanneer ik een foto probeer te maken komt er geen geluid en fototje uit. Ik heb de batterijen juist vervangen en ook al eens nieuwe fotopapiertjes ingestoken maar niets van dit helpt. Weet u wat ik moet doen?

Gewenste Oplossing:

Kwaliteit

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Fujifilm

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Fujifilm nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lien wouters