Klacht: Milner 30+ extra dik gesneden

op 28 juli 2016 over Campina in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik koop altijd Milner 30 + kaas in plakken van Campina. Soms zit er een wat dikkere plak tussen, wat ik wel begrijp want men moet aan een bepaald gewicht komen. Ik heb nu een pakje 30+ komijn waar een plak in zit van 0,5 cm. Wel erg jammer!!! Ik koop dit product omdat ik op dieet ben en dit erg goed past hierbij. Deze plak is echter zo mega-dik dat ik er niet blij mee ben!

Gewenste Oplossing:

Gelijke plakken van hooguit 35 gram, wat al aan de zware kant is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Campina

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Campina nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lia Bakker