Klacht: Mijn vakantie is een hel

op 27 september 2017 over RTL 5 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn klacht is : Waarom is er bij een praatprogramma op de achtergrond muziek ? Je hoor haast niet wat er gezegd word. Dat is bij meerderen programma’s . Hou het op praatprogramma en muzieop part het is niet om aan tehoren. Voor al je al wat doof ben is het helemaal een ramp.

Gewenste Oplossing:

Als de praatprogramma's zonder muziek worden uit gezonden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 5

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 5 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gerrie Leliveld