Klacht: mijn twoo werkt niet meer

op 20 mei 2017 over twoo.com in de categorie Websites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over twoo.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over twoo.com nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door twoo.com in behandeling genomen

Bericht van twoo.com

1 jaar geleden - Goedemorgen, Bedankt voor je bericht. Om je hier goed mee verder te kunnen helpen, zou ik even wat meer moeten weten over hoe je onze diensten gebruikt. Zou je me aub even willen toelichten op welke manier je Twoo precies gebruikt? Is dit via de reguliere website, mobiele website of via één van onze smartphone applicaties? Alvast bedankt voor je medewerking, we zoeken het samen verder voor je uit en lossen het zo snel mogelijk op!

Reactie van de melder van de klacht dirk nijs

1 jaar geleden - ja ik krijg hier geen volledig scherm op mijn p c en er komt niets anders dan zijfers en leters op mijn scherm is er een vierus of iets anders op twoo ?

Bericht van twoo.com

1 jaar geleden - Hallo Dirk, Bedankt voor je bericht. Ik kan je gelukkig verzekeren dat onze site steeds virusvrij is en dat we bij Twoo veiligheid hoog in het vaandel dragen. Welke browser gebruik je precies? Is dat Explorer, Mozilla of Google Chrome alsjeblieft?

Reactie van de melder van de klacht dirk nijs

1 jaar geleden - explorer gebruik ik op mijn p c

Bericht van twoo.com

1 jaar geleden - Hallo Dirk, Kan je even bekijken of je dit probleem ook hebt als je Mozilla Firefox gebruikt als browser alsjeblieft? Deze kan je hier gratis downloaden: http://www.mozilla.org/nl/firefox/new/ Alvast dank voor je medewerking!

Alle klachten die gemeld zijn door dirk nijs