Klacht: Mijn Klacht: Via Etsy een bestelling geplaatst in Amerika. Pakket is verzonden zonder problemen (LF117068455US) maar bevindt zich nu volgens de tracking informatie op het Amsterdam I Mail Centre Netherlands met de melding ‘Addressee not available

op 25 september 2017 over Etsy in de categorie Internetshops - Hobby en Verzamelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn Klacht:
Via Etsy een bestelling geplaatst in Amerika. Pakket is verzonden zonder problemen (LF117068455US) maar bevindt zich nu volgens de tracking informatie op het Amsterdam International Mail Centre Netherlands met de melding ‘Addressee not available – Addressee advised to pick up the item’. Waar kan ik dit pakket ophalen en of wanneer kan het pakket naar mijn huis worden verzonden.
Gewenste Oplossing:
Graag zou ik willen dat mijn pakket naar huis wordt verzonden. Het pakket is inmiddels 5 weken vertraagd.

Gewenste Oplossing:

Pakket thuis afleveren

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Etsy over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door SeldaDuru