Klacht: mijn ex uitschrijven van de lening bij santander

stefanenlidy op 16 december 2019 over Santander in de categorie Leningen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb samen met me ex een autolening afgesloten ,nu zijn we uit elkaar en wil ik de lening op mijn naam hebben maar krijg totaal geen reactie ben al weken bezig met santander als ze geld moeten hebben dan zijn ze zo berijkbaar maar om even 1 naam van een lening af te halen is al moeilijk!!!!

Gewenste Oplossing:

als mijn ex van de lening word uitgeschreven en dan kan zij weer verder met haar leven.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Santander

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Santander nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door stefanenlidy