Klacht: Mijn Ecco schoenen stinken naar kattenpis

op 21 december 2017 over Ecco in de categorie Schoenenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo ik werk in de asbestwereld dus was ik mijn voeten geregeld ik heb vorige winter een paar schoenen gekocht en heb deze geregeld aan echter word nu langzaam de stank naar kattenpis niet te harden ik lees op verschillende forums dat dit een bekend probleem is mvg A.w.Franken uit Brunssum

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag mijn aankoop bedrag terug willen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ecco

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ecco nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tudeledokie1968