Klacht: Mijn dochter wordt steeds uit de game geleaved

Patriesssss1979 op 19 februari 2021 over Roblox in de categorie Internet Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In alle spellen behalve farm world wordt mijn dochter na een paar minuten al uit t spel geleaved. Alles wat ze dan heeft gedaan vervalt. Ze speelt t met vriendinnetjes.. En haar vriendinnetjes kunnen wel in de game blijven. Ik vind dit heel raar. Zeker omdat we er ook vooe €25,- robux hebben gekocht. We zijn dus een betalende klant en verwachten dat ze gewoon t spel kan spelen. Anders wil ik ons geld terug. Graag zie ik een antwoord tegemoet.

Gewenste Oplossing:

Als ze niet meer geleaved wordt en gewoon kan spelen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Roblox

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Roblox nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Patriesssss1979