Klacht: Meubels er niet zijn

op 10 april 2020 over Profijtmeubel in de categorie Meubelwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Had gebeld voor me stoelen ze zijden dat ze binnen waren ik er naar toe sta daar in de zaak ze zijn er niet .tweede keer zijden ze dat ze binnen waren en weer niet weer voor niks naar de winkel geweest, stoelen zijn eindelijk binnen zat scheur in nieuwe besteld weer wachten .kreeg een twee mailtjes dat de stoel binnen is heb voor de zekerheid gebeld en Ja sta in magazijn ik weer naar de winkel gegaan en ja hoor weer voor niks

Gewenste Oplossing:

Nou voorlopig niet moet weer 6 weken wachten .ben zo klaar met die zaak

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Profijtmeubel over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Profijtmeubel in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Marco de Kieviet