Klacht: Meetic.fr schrijft al jaren 12,99 per maand van mijn rekening af?!

op 08 augustus 2017 over Meetic.nl in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kom er net achter dat meetic.fr sinds augustus 2014, een bedrag van 12,99 per maand van mijn paypal rekening, terwijl ik al jaren geen lid meer ben van Lexa.nl. Ik heb daar geen account en geen gegevens meer van.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden, wanneer al het geld wat jaren teveel betaald is, dus vanaf mijn uitschrijving/opzegging/verwijdering profiel - terugbetaald is - inmiddels is er meer dan €440,- afgeschreven, voor wat? Voor niets!
Ik vind het schandalig, dat dit zomaar kan...
Dat ik lidmaatschap verschuldigd ben, zolang ik actief lid ben, begrijp ik - maar waarom heb ik jaren voor iets betaald - wat ik niet heb/gebruik?

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Meetic.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Meetic.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ann Margaret Hagenaars