Klacht: meetic blijft geld afnemen

sonny1986 op 15 september 2021 over Meetic.nl in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb als nieuw lid een betalende membership, deze bevalt mij totaal niet. Daarom wou ik mijn accoount deactiveren maar had dus gelezen dat je de membership moet stopzetten, als ik dit doe krijg ik melding dat het zowiezo tot achter 6mnd van mijn rekening blijft gaan. Sorry maar als ik geen account meer heb wil ik daarvoor ook niet betalen. Graag zou ik dan ook hebben dat jullie de automatische betaling stop zetten en mijn account deactiveren.
Dank bij voorbaat

Gewenste Oplossing:

automatische betaling stop zetten en account verwijderen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Meetic.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Meetic.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door sonny1986