Klacht: Meerdere klachten

op 03 oktober 2016 over Lexa.nl in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Allereerst vind ik het schandalig dat de klantenservice van Lexa zo moeilijk te vinden is of zelfs niet. Ik krijg ze niet te pakken en moet hiervoor aangemeld zijn op mijn account ( die ik had verwijderd maar kwam er gisteren achter via vrienden dat ik dus nog steeds op hun site sta) vervolgens heb ik de app gedownload moet ik het op een normale PC doen om te verwijderen. Ik vind dit echt schandalig

Gewenste Oplossing:

Als ik contact kan opnemen met de klantenservice en mijn profiel verwijderd word (dit keer voor altijd)

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lexa.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lexa.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door LexusTheDonn