Klacht: Mediq Apotheek is een drama

op 19 juli 2012 over Mediq Apotheek in de categorie Apotheken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik verbaas me elke keer als ik medicijnen nodig hebt weer opnieuw over de onoverzichtelijke websites, het onvolwassen taalgebruik op de sites, en de pogingen om van een website uit het jaar 0 een moderne website te maken. Als je je dossier probeert in te kijken kan je 45 sms’s met verificatiecodes verwachten, en dan nog krijg je je dossier niet te zien. Het taalgebruik op de websites bestaat uit slechte vertalingen. Heel armoedig.

Gewenste Oplossing:

Ik geloof er niet in dat Mediq het in zijn mars heeft om dit op te lossen. Mediq vertegenwoordigt ongeveer 200 apotheken, als ze dan nog niet begrijpen dat ze die apotheken reputatieschade toebrengen, dan is er iets grondig mis.

Alle klachten die gemeld zijn door JaapHopper