Klacht: Mediation Agency/De-Facto

specie op 15 november 2017 over Mediation Agency in de categorie Adviesbureau

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteren gebeld door Mediation Agency B.V. om de totaalsom van € 49,- te betalen voor De-Facto. Zij hebben mij gebeld en ik ben blijkbaar akkoord gegaan om er vanaf te zijn om mij een mail te zenden om iets nader te bekijken en als er dan geen bericht op komt binnen 7 dagen dan zit je daar aan vast en ben je een bedrag verschuldigd. Echter er is door mij geen mail ontvangen en ik heb dan ook geen reactie kunnen geven.

Gewenste Oplossing:

Als ik bevestiging zou hebben van het feit dat zij mij niets hebben gemaild waardoor ik ook niets verschuldigd ben.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Mediation Agency

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Mediation Agency nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door