Klacht: maken niet waar wat ze beloven

op 07 oktober 2017 over Hella Tatts Studio in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteren een heel slechte ervaring gehad bij Hella Tatts
elf uur open betekend dat ze de deur drie kwartier later pas voor je open doen en je al die tijd in de regen laten wachten. Inken tot je niet meer kan voor 460,- euro betekend eigenlijk dat ze nooit op tijd beginnen maar abrupt stoppen als de 6 uur Tatoeëren voorbij is.
Toen ik zei dat me plaatje nog niet klaar was werd me door de baas verteld dat ik dan €300 bij moest betalen. ik zit nu met een half afgemaakte en die ook nog eens slecht gezet is. Ik raad iedereen af om naar de shops te gaan waar alles alleen om geld gaat er is helemaal geen passie, geen aftercare, geen advies en volgens mij werken er mensen zonder papieren. Er lopen mensen die echt zomaar wat doen en stoned zijn en de baas is alleen maar bezig met filmpjes maken.

Gewenste Oplossing:

Als ze afmaken waar ze aan begonnen zijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Hella Tatts Studio over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door fredje23