Klacht: Maanden lang te weinig geld gekregen onterecht

op 22 september 2016 over Gemeente - Rotterdam in de categorie Gemeente

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik liet mijn dochter op mijn adres in laten schrijven in april 2015 en sindsdien ontvang ik 300 euro minder ik liet haar naar uit laten schrijven maar nog steeds ontvang ik te weinig geld van de kasje naar de muur gestuurd een paar maanden al ik ben achter uit gegaan en inmiddels blijf mijn schulden oplopen terwijl ik vroeger geen schulden had ik dank u zeer en hoop dat ik bij jullie in goeie handen bent want ik vertruow geen instantie meer van sosiale dienst mijn tel nr is 0104762023 0685301015 mevrouw Van aanholt Duyststraat no 69 3023 EC Rotterdam

Gewenste Oplossing:

Waneer ik al dat ingehouden geld terug krijgt of tenminste stop met inhouden want niemand staat ingeschreven meer bij mij en dat weet ze allang

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gemeente - Rotterdam

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gemeente - Rotterdam nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door supermarkt_1966