Klacht: Luiers lekken door

op 19 december 2017 over Zwitsal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Voor ons zoontje van nu 7 weken heb ik 6 weken lang pampers gebruikt, nog geen enkele keer natte kleren gehad, de pampers deden prima hun werk. Vorige week waren de zwitsal luiers in de aanbieding dus ik heb deze gekocht om uit te proberen. Helaas bevallen deze me totaal niet. Vandaag voor de 6e keer op een rij natte kleren ’s nachts en nu ook overdag. Voor mij geen zwitsal luiers meer. Ze voelen heel fijn en lief zacht aan, maar houden de plas naar mijn idee niet voldoende tegen.

Gewenste Oplossing:

Wanneer de luiers de plas voldoende opvangen om natte kleren te voorkomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zwitsal

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zwitsal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door xMayo