Klacht: Luchtje gekocht voor 35 euro wat 6,95 euro waard is!

op 22 juli 2017 over De Bazaar Beverwijk in de categorie Markten en Braderieën

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een fles eau de toilette van het merk Creation Lamis gekocht in de hal waar de tattoo shop van Dean Saunders zit op de hoek 2e pad links voorbij de e-sigaretten kraam en deze man laat mij 35 euro afrekenen. Ik kijk even voor de zekerheid toen ik thuis was online wat deze lucht kost en tot mijn verbazing kost deze 6,95. Ik snap best dat een zaak winst wil draaien maar dit is belachelijk!

Zie link: https://webparfums.nl/heren/622-aluminium-for-men-by-creation-lamis.html

.

Gewenste Oplossing:

Ik wens op zijn minst een deel van mijn geld terug te krijgen, want dit zijn geen fratsen!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar De Bazaar Beverwijk over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Paul Dracht