Klacht: Losse bodem afvalbakje

op 21 juni 2016 over Tupperware in de categorie Handelsondernemeing

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

We hebben een ( wit met blauw) afvalbakje van Tupperware. We dachten een goed product te hebben, maar dat is niet het geval. Het bakje staat op de aanrecht en als het vol is wil ik het in de GFT container omgooien maar vaak valt dan de bodem van het bakje, zodat alle rommel in de keuken op de vloer ligt. Ik weet zeker dat ik de bodem goed heb bevestigd.
Heel vervelend.
Is dit op te lossen?

Gewenste Oplossing:

Het zou fijn zijn als de bodem echt vast kan zitten of een ander soort afvalbakje gekregen kan worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tupperware

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tupperware nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Trudi van Koolwijk