Klacht: Lopende maand nota’s, al bij een deurwaarder met de nodige kosten,

op 28 september 2016 over Zilveren Kruis Achmea in de categorie Zorgverzekering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn geld komt binnen per 23 ste en dan betaal ik mijn nota,s , maar ik krijg de 18 van de lopende maand al met Flanderijn te doen, met incasso kosten,van die zelfde maand. Als je belt met zk zeggen, ja dat mogen wij doen, dus verder helemaal geen openstaande kosten, ook nooit gehad. Dan wordt het weer kwijt gescholden en weer teruggedraaid. En dan de volgende maand weer opnieuw hetzelfde. Ik heb weinig inkomen, en kan dat gewoon niet voor de 15e betalen, ik word en spuugziek van, moet ik op mijn 64 ste jaar nog overstappen naar een andere maatschappij, je zou er bijna toekomen.

Gewenste Oplossing:

Dat het stopt, ik voel mijn in een tang zitten en dat is nergens voor nodig.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zilveren Kruis Achmea

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zilveren Kruis Achmea nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gwen12345