Klacht: loopt vast

op 02 juni 2016 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Steeds bij het laden op fut wanneer ik het team van mijn tegenstander te zien krijg, de verbinding is gemaakt loopt ie vast… ik moet dan mijn ps3 uitzetten en dan telt hij als lost, contracten kwijt, nv factor weg en mijn record gaat eraan. Ook wanneer ik Draft speel kan dit gebeuren,lig ik eruit en ben ik 15k kwijt… ja zo verlies ik alles wel met 3-0 als het spel vastloopt

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn coins terug van draft, echt heel veel contracten ben ik al kwijt en mijn nv factor is gewoon niks meer..

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Banjoow