Klacht: L&m shag

op 06 juli 2017 over philip morris in de categorie Tabaksbedrijf

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik maak altijd mijn sigareten zelf nu heb ik een blik l&m shag waar niks mee te beginnen is het lijkt wel zaagsel en er zitten stronken in dit heb ik nog niet eerder meegemaakt er gaat meer shag en hulzen verloren als dat ik sigaretten aan overhou

Gewenste Oplossing:

Wanneer dit blik word vervangen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over philip morris

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over philip morris nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Patriciapeter