Klacht: Livington Air Cooler

op 03 september 2018 over Tel Sell in de categorie Teleshopping

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 20 juli 2018 heb ik een Livington Air Cooler besteld bij Tel Sell en heb hen daarvoor een bedrag van 49,90 overgemaakt. Apparaat is op 25 juli 2018 bij mij afgeleverd, maar bleek heftig te lekken. Ik heb het apparaat dan ook op 26 juli 2018 weer aan Tel Sell teruggestuurd met het verzoek mijn geld te restitueren. Ondanks verschillende mailtjes en pogingen tot telefonisch contact heb ik op 3 september 2018 nog steeds geen geld terug gezien!

Gewenste Oplossing:

Wanneer het door mij betaalde bedrag ad 49,90 op mijn rekening terug gestort is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tel Sell

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tel Sell nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Thea Mourik