Klacht: Link naar Russische vrouw

[email protected] op 01 maart 2021 over Lexa.nl in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een klacht. Bij het benaderen van een vrouw uit Drachten. Krijg ik later een bericht van een vrouw uit Rusland, vreemd heel verhaal met foto’s, hoe kan dat vroeg naar mijn email, vind ik onprofessioneel en gevaarlijk, dit mag toch niet voorkomen, heel slecht vind ik dat. Groet Albert

Gewenste Oplossing:

Niet tevreden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lexa.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lexa.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]