Klacht: LG helpdesks in NL en B telefonisch onbereikbaar

op 13 juli 2021 over LG in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb de afgelopen weken talloze malen geprobeerd de LG helpdesks in hetzij NL, hetzij B te bereiken. Is volstrekt onmogelijk. Daarna via de website hulp gevraagd bij het koppelen van mijn O-led Tv en de remote. Tot dusverre zinloze antwoorden gekregen via de mail. Nog altijd geen telefonisch contact.

Gewenste Oplossing:

Als ik door een mens van vlees en bloed word gebeld en deskundig geholpen met mijn vraag. tot dusverre vind ik de afhandeling beschamend.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over LG

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over LG nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Schee