Klacht: lg g4 bootloop probleem

op 06 augustus 2017 over LG in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb mijn lg g4 (die ik gekocht heb bij de media markt) weggebracht ter reparatie. De telefoon heeft in een keer last van het bootloop probleem. De telefoon is opgestuurd en nagekeken. Ik heb het bericht gekregen dat het een vochtprobleem is. Heb altijd de telefoon in een hoesje gehad en niet in de buurt van water gekomen. De optie is om de telefoon te repareren voor het bedrag van 364 euro. Dat gaat het niet worden aangezien een nieuwe telefoon een paar tientjes duurder is.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als mijn telefoon weer gerepareerd is. Aangezien dit een klacht is die heel veel voorkomt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over LG

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over LG nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door robertscholten