Klacht: Lexamore abonnement, ipv gewoon Lexa

op 19 mei 2016 over Lexa.nl in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb een aanbieding gekregen om lid te worden van Lexa.
Tot mijn grote verbazing kom ik nu op lexamore terecht? Ik wist helemaal niet dat er een verschil was! Ik heb deze aanbieding genomen om flirts te bekijken en eventueel te reageren….Nu heb ik een abonnement afgesloten waar ik niets mee kan en waar ik helemaal niet blij mee ben. Het heeft voor mij nu geen enkel voordeel alleen maar een hoop ergernis dat ik voor iets betaald heb waar ik niets aan heb.

Gewenste Oplossing:

Als ik op mijn eigen profiel toegang heb tot andere gebruikers, kan zien wie me flirts sturen en wie mijn profiel bezoekt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lexa.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lexa.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jacqie083