Klacht: LEXA SCHRIJFT NA OPZEGGING TOCH (( 16,99.- VAN MIJN VISA AF

op 08 september 2016 over Lexa.nl in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

LEXA SCHRIJFT ONDANKS OPZEGGING ELKE MAAND 16,99( VAN ME VISA REKENING AF WEET IEMAND HOE IK DAT KAN VOORKOMEN . IK HEB NU WEER ALLES STOP GEZET EN STAAT MEMBERSHIP STOP GEZET . TOCH GAAT HET STRAKS WEER NET ALS VORIGE MAAND GELD VAN MIJN REKENING > HERKENNEN MENSEN DIT PROBLEEM . KIJK. ZOEK OPLOSSING TEGEN DEZE MAFFIA BENDE

Gewenste Oplossing:

MIJN 16,99.- terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lexa.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lexa.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door richard1319