Klacht: Lexa reageert niet op verzoek verwijderen profiel

op 20 juli 2017 over Lexa.nl in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na herhaalde verzoeken om mijn profiel te verwijderen en geen mail meer te zenden geeft het bedrijf daaraan geen gehoor. Mijn abonnement loopt weliswaar nog enige maanden door maar ik stel er geen prijs meer op. Het wemelt op de site van nep profielen maar daar wordt niet op gereageerd zelfs na meldingen. Bovendien zit ik niet te wachten op reacties uit andere landen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als men mijn profiel verwijdert en mijn lidmaatschap per direct beëindigt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lexa.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lexa.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door big49