Klacht: levering bouwpakket en verf

op 15 mei 2020 over TopRC in de categorie Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb op 23 april een bestelling geplaatst bij deze firma,er is nog steeds niks geleverd,en telkens word ik afgescheept met dezelfde smoes,wachten op artikel,als je al een antwoord krijgt.toen ik mijn geld terugvroeg kon er opeens geleverd worden,een track en trace nummer gekregen bij dhl,MAAR,daar kennen ze dit track en trace nummer niet,dit is een grote klucht aan het worden! help!! wat nu?

Gewenste Oplossing:

geld terug! of onmiddelijk leveren

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over TopRC

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over TopRC nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door RW59