Klacht: Levering bank

op 25 juli 2016 over Montel in de categorie Lederwaren

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik baal heel erg van de service van montel/Dmg
ik ben een aantal keer gebeld, en heb de laatste keer dat ze belde de afspraak gemaakt dat de bank week 30 geleverd zou worden. Nu blijkt er helemaal geen afspraak te staan want ik had 2 weken van te voren moeten bellen, wat mij dus niet is verteld.
wel stond er op internet levering week 30 dus ik dacht dat het goed zat, nu kan de bank pas 3 aug geleverd worden en volgens de mevrouw aan de telefoon zou dit mijn eigen schuld zijn. Erg onvriendelijk!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als de bank deze week geleverd word

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Montel over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Montel in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Montel een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Montel

Heeft op 29 juli 2016 om 14:10 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste heer/mevrouw Meijndert,

Wat jammer om te horen dat u baalt van de service van ons. Er worden inderdaad geen afspraken voor een klant ingepland, dit gaat altijd in overleg met de klant. Ik zie dat de levering toch in week 30 heeft plaatsgevonden, er is vandaag bij u geleverd. Hopelijk zijn de meubelen naar wens, ik wens u veel plezier met de nieuwe aanwinst!

Met vriendelijke groet,
Julia - Webcare Montèl

Alle klachten die gemeld zijn door maximemeijndert01