Klacht: lelijke eendjes

op 31 juli 2017 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

geachte heer mevrouw,

Nu zit ik een aflevering te kijken van jullie programma.. Zit er 1 met een verrot gebit die geholpen wordt. Dit is gewoon onderhoud en geen aangeboren iets. Ga naar de tandarts betaal je ziekenfonds en ga heen.. laat alles rechtzetten daar ben je voor verzekerd. Ik vind het treurig dat jullie mensen helpen die gewoon te lax zijn om hun gebit te verzorgen en te onderhouden.
Help mensen die aangeboren zijn met een afwijking en geen stumperts die gewoon te lui en te lax zijn om hun gebit te verzorgen en/of hun ziekenfonds te betalen.
Schrijf me ook ik ..stink erg goede shampoo hebben. walgelijk groeten yorick

Gewenste Oplossing:

als dat programma eens serieuze problemen aanpakt

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Yorickie