Klacht: lekken van flws

op 16 juni 2016 over Difrax in de categorie Kinderen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb voor mijn dochter een handgreepfles gekocht. Nu is de fles na een tweede keer uitkoken lek aan de onderkant bij de ventiel. Ook heb ik al een nieuwe ventiel gekocht en ook dit helpt niet tegen het lekken

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden met niet lekkende flessen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Difrax in behandeling genomen

Bericht van

1 jaar geleden - Vervelend! We willen je verzoeken het contactformulier in te vullen op onze website, zodat we je zo snel mogelijk verder kunnen helpen. Je kunt ook altijd rechtstreeks benaderen bij klachten. Hartelijke groet, Difrax

Alle klachten die gemeld zijn door Jalisha