Klacht: Lekkage binnenshuis met schade, door slechte onafgewerkte buitenmuur

op 09 augustus 2016 over Havensteder in de categorie Woningcorporaties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een behoorlijke lekkage in het ganghalletje waar voor een aantal jaren een kast voor stond, daar wij veel last hadden van ongedierte en beschimmelde kleding en schoeisel, zijn we op zoek gegaan naar de oorzaak. Toen we de kast weghaalde was de gehele achtermuur te zien en de gaten. Ik ben nu twee maanden beIg om het in orde te krijgen, maar tot op heden is er niets gebeurt.
Ik heb mijn verzekering ingeschakeld, maar deze vergoed de schade niet, daar dit om de buiten muur gaat.
Van alles heb ik bewijs materiaal.

Gewenste Oplossing:

Wanneer de binnenkant is gemaakt en geverfd en wanneer de schade betaald wordt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Havensteder

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Havensteder nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Joanne aan de wiel