Klacht: Lange wachttijd op onderdelen voor reparatie

op 06 augustus 2016 over ITEK in de categorie Fietsenwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb 3 weken geleden mijn grasmaaier naar Itek Venray gebracht, na 2 weken wist mijn eindelijk dat er een kapotte puley de oorzaak was, onderdeel besteld maar hebben geen idee wanneer het geleverd wordt. Drukte bij nieuwe verkopen vertraagt de service op reparatie !!?

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik mijn grasmaaier werkend terug krijg , al is het met gebruikte onderdelen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ITEK

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door ITEK in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Joris 21 Pinter