Klacht: Lamborghini rijden

op 13 januari 2014 over Traffic Control in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Normaal zou ik in november 2013 Lamborghini zijn gaan rijden in Spa, maar dit ging niet door omdat de Ferrari onherstelbaar beschadigd is, terwijl ik voor de Lamborghini had gekozen. Maar ik kreeg een nieuw ticket waarmee ik tot 22-04-2014 de rit kon verzilveren. Ik heb het opnieuw gereserveerd voor een rit in spa op 6 maart 2014 maar nog steeds geen definitieve bevestiging gehad en nu lees ik dus ook dat traffic control failliet is. groeten

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag mn geld terug willen.99 euro + 5euro reserveringskosten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Traffic Control

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Traffic Control nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door levi d