Klacht: Lachen om Home video’s

Bocomofaso2010 op 01 november 2020 over SBS 6 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Als je het over dierenmishandeling heeft moet je maar eens naar lachen om homevideo’s kijken laten ze filmpjes zien , van honden op hakken , sorry maar daar kan je als normaal mens toch niet om lachen , ik vindt het heel jammer dat dit soort filmpjes nog getoond worden zo ontzettend zielig .

Gewenste Oplossing:

Ik hoop gewoon dat ze de filmpjes een beetje filteren

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over SBS 6

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over SBS 6 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bocomofaso2010