Klacht: label van product was niet in correct.

op 18 september 2016 over Big Bazar in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Haarverf W7 colorways 6117180 zilver geverfd,dit werd niet zilver op geblondeerd haar maar zat kobalt blauw kleur in met een label dat zilver op stond.

Gewenste Oplossing:

Ik ben niet tevreden met mijn toegekende herstel kosten,
Bij een afgesproken kapsalon Brainwash,maar ik moest moest het voor schieten met betalen waarop ik daar niet daadkrachtig voor ben heb ik als nog een pro forma nota gevraagd aan kapsalon brainwash te Capelle aan den a/d IJssel.
Daardoor inkoop bij BIG Bazar
Hiermee verzoek ik u alsnog mij eerst het bedrag te storneren op mijn bank rekening nummer NL95ABNA0970092067 zoals afgesproken met u afdeling chef bedrijfsleider rayonleider: 1888 Maassluis mevr. MAC v/d Klaauw
N. Klasen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Big Bazar over deze klacht.

Reactie van de melder van de klacht methathe@hotmail.com

1 jaar geleden - Ik verzoek u binnen 14 dagen op gelost te krijgen.

Alle klachten die gemeld zijn door methathe@hotmail.com