Klacht: Kwijtschelding 2012

op 05 april 2013 over Lococensus in de categorie Waterschappen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had kwijtschelding gekregen over het jaar 2012 het teveel betaalde zou binnen 4 weken op mijn rekening worden bijgeschreven na twee maal gebeld te hebben en daarnaast nog een brief te hebben gestuurd heb ik tot nu toe nog steeds niks ontvangen

Gewenste Oplossing:

Dat ik krijg waar ik recht op heb

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lococensus

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lococensus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jannie Hilberink