Klacht: kwijting aan ex terwijl ik alle rente heb betaald

op 26 april 2016 over Lindorff in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Lening en/of met ex van 36.118 euro. Mijn ex heeft door erfenis 17.250 gestort en is daarmee uit haar hoofdelijkheid ontslagen.
ik heb alle rente betaald ruim 25.000. Mijn ex erft straks na verkoop huis stiefmoeder nog eens. Veaagprijs 239.000. Twee erfgenamen. Lindirff wil mij niets kwijten en dat vind ik zeer onterecht.

Gewenste Oplossing:

Wanneer het restant 14.000 gekweten wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Lindorff over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Lindorff in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Lindorff een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Lindorff

Heeft op 29 april 2016 om 09:13 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Heeft op 03 mei 2016 om 08:57 geantwoord

Mijn ex heeft zo wie zo eur 253,63 te weinig betaald als je het gaat hebben over ieder de helft. Bovendien begrijp ik niet dat zij gekweten is, aangezien ze nog ongeveer een bedrag van EUR 100.000 zal gaan erven uit de verkoop van een huis van haar overleden tante. Te bedenken dat ik degene ben die al die jaren, met een min. van EUR 25.000, de rente heb betaald. Ik wil een kwijting van zo wie zo die eur 253,63 en eigenlijk zelfs meer, al is het maar eur 1.000. Het is een principekwestie ook. Ik voel wel zo'n onrecht!

Alle klachten die gemeld zijn door Saffie01