Klachten over KWF Kankerbestrijding‎

Hieronder kunt u zien welke klachten er over KWF Kankerbestrijding‎ zijn gemeld. Lees meer >

0% van alle klachten opgelost. Nog 50 klachten nodig voor een plaats in de categorie Goede Doelen

0%
0 klachten gemeld
0 openstaande klachten
0 klachten in behandeling
0 klachten opgelost

Tijdslijn

Kwf heeft alles van ons afgenomen. Mijn vader had in zijn testament kwf benoemd voor de erfenis. Dit terwijl hij onder een psychose leed en morfine gebruikte. Kwf accepteerd dit en neemt alles van ons af. Ik heb bewijs dat mijn... Lees meer

Vanmorgen belde ik met KWF Seizoensloterij om deze op te zeggen. Wij hadden hier 2 loten a 8,25. Nadat ik mijn deelnamenummer 1422564 had doorgegeven, gaf de dame aan de telefoon aan op wat voor naam dit deelnamenummer stond, terwijl het... Lees meer