Klacht: kwalitatief slecht werk gelverd

op 01 mei 2017 over Jorgs Houten Meubelen in de categorie Internetshops - Meubels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

We hadden een tuintafel besteld met rustieke poten en dik steigerhout. Toen de tafel geleverd werd, was ik met stomheid geslagen. Het laswerk was broddelwerk (niet ingeslepen en dus dikke lasnaden met flinke klonters en kraters door slechte gasafstelling. Men had zich ook niet de moeite genomen, om het grove werk wat te fatsoeneren. Dan het houtwerk. De balken waren allemaal met de nerven in dezelfde richting gemonteerd, dus: scheeftrekken gegarandeerd! De voorgeboorde gaten in de draagconstructie vielen op een paar plekken samen met de naden in het balkhout. Prutswerk dus.
Ik heb nu al spijt van mijn aankoop!

Gewenste Oplossing:

Ik steek hier geen energie meer in. Ik heb het probleem deels al proberen op te lossen.

Alle klachten die gemeld zijn door John Starmans