Klacht: Kras en win actie

op 02 juni 2016 over COOP in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Waardeloze actie ik heb nu 8 kas kaarten gehad en iedere keer heb ik 4 weken gratis krant gewonnen. Maar wat ik raar en vervelend vind dat er om een bankrekening wordt gevraagd. Ik vind dit raar als je iets gewonnen hebt en daarbij je alle gegevens moet invullen.

Gewenste Oplossing:

Geen leuke aktie doe al jaren mijn boodschappen bij coop maar dit is niet leuk voor vaste klanten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over COOP

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over COOP nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Brendalammertink