Klacht: krant is niet bezorgd. en niet per Internet en telefoon bereikbaar

op 05 september 2016 over Het Parool in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De krant is vandaag niet bezorgd. Klantenservice is gesloten na zes uur Dat vind ik merkwaardig voor een avondkrant die ik op die tijd uit de bus wil halen. De internetpagina laat zich niet openen en wat ik wel van het parool zie dar kan ik niet om en krantbezorbging vragen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil de krant van vanavond voor morgenochtend 8 u hebben.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Het Parool

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Het Parool nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door G. Schep