Klacht: Krakende vloer

op 26 juli 2017 over Lippe Wonen in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vorig jaar een Balterio-vloer gekocht, binnen een paar maanden een krakende vloer. Klacht gemeld bij Lippe-wonen te Leeuwarden. Er is een meneer langs geweest, kreeg het antwoord dat het komt omdat mijn keuken erop staat, die hebben we inmiddels los gemaakt van de vloer, resultaat mijn vloer blijft kraken. En ook omdat je er meubels opzet dan kan de vloer niet uitzetten er zit altijd beweging in mevrouw……hmm, naar mijn inzicht leg je een vloer in de woonkamer om het vervolgens in te gaan richten met meubels. Ben hier zeer ontevreden over, veel geld betaald voor een krakende vloer.

Gewenste Oplossing:

Wanneer hier een passende oplossing voor wordt gevonden, zoniet wil ik mijn geld retour of een nieuwe vloer waar dit systeem niet op zit.

Alle klachten die gemeld zijn door F.Koning