Klacht: Korting bon gebruikt & toch geen korting gehad.

op 30 mei 2016 over Burger King in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij de Burger King drive-in bij Maxis op zaterdag 28-05-2016 heb ik een kortingsbon ingeleverd, maar geen korting gehad. Als mensen geen korting krijgen waarom worden er dan bonnen uitgedeeld. De medewerker zei dat ik nog een of andere code nodig heb, uit haast begreep ik niet precies wat hij zei want ik moest doorrijden.

Gewenste Oplossing:

Als ik nog de korting krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Burger King

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Burger King nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Isam Yelda